Více jak let pomáháme přírodě EKOLOGICKÁ ČISTIČKA ODPADNÍ VODY

Představení společnosti a výrobků Hellstein

Pohled na prodejnu Hellstein

Rodinná společnost Hellstein se sídlem v Vlčovicích u Kopřivnice vyvíjí a vyrábí pokročilé technologie pro čištění odpadních vod z větších celků, rekreačních objektů a rodinných domů. Firma s více než 22letou historií původně vyvíjela zařízení pro čištění chovné vody pro násady ryb.

Díky mimořádné účinnosti a stabilitě technologií pro čištění vody následně rozšířila své zaměření i na čištění odpadních vod u objektů a získala celosvětový úspěch mezi zákazníky.

Společnost Hellstein

Na našich pobočkách vám nabídneme příjemné prostředí a vysoce odborné poradenství. Prohlédnete si nabízené typy čistíren a kompletní technické zázemí pro námi nabízené produkty.

Cílem firmy Hellstein je vracet odpadní vodu do koloběhu života. Naši zákazníci oceňují možnost ušetřit až desítky tisíc korun ročně a zamilovali si také snadnou obsluhu našich čistíren odpadních vod.

I díky vám děláme svět lepší pro budoucí generace. Děkujeme


Bezúdržbová čistírna odpadních vod STMH

Následující video vám detailně popíše princip fungování čistírny odpadních vod STMH od přijetí první kapky odpadní vody až po její proměnu v přečištěnou a dále využitelnou užitkovou vodu.

Tři a půl minuty, které vám rozšíří obzory a přesvědčí vás, že moderní čistírna odpadních vod je mimořádně efektivní a finančně úsporný pomocník, který umožňuje zcela nový pohled na nakládání s odpadní vodou.


Instalace moderní čistírny odpadních vod STMH svépomoci nebo realizační firmy

Seznamte se s jednotlivými kroky, které vás čekají při samotné instalaci čistírny odpadních vod.

Čeká vás sled mnoha činností, které je třeba pečlivě naplánovat a načasovat.

Vše začíná pečlivým zaměřením, šetrným výkopem a navedením sítě potrubí. Následuje citlivé usazení a propojení nádrží a finální napojení na váš objekt. A k tomu ještě celá řada dílčích kroků, kterými vás přehledně provede následující video.


Řídící jednotky zajišťují bezúdržbový provoz čistírny odpadních vod STMH

Připravili jsme pro vás podrobný návod krok za krokem, jak si poradit s připojením a velmi snadným ovládáním řídicí jednotky čističky odpadních vod. S pomocí tohoto návodu zvládne řídící jednotku připojit a nastavit každý zkušený kutil.

Pokud si přesto nevíte rady, ozvěte se našim specialistům, kteří vám se zapojením rádi pomohou.