Více jak let pomáháme přírodě EKOLOGICKÁ ČISTIČKA ODPADNÍ VODY

Čistička odpadních vod k objednání jednoduše na internetu

Water drop character holding shopping basket

Nákup čistírny odpadních vod nebyl nikdy tak snadný. Představujeme vám novou internetovou prodejnu, ve které pořídíte veškerá čistící zařízení od Hellstein pro domácnost i průmyslovou výrobu, příslušenství a doplňkové služby, včetně objednávky řešení na klíč.

Pořízení čistírny odpadních vod je zajisté nemalá investice. Je potřeba si pořádně projít nabídku a rozhodnout se pro vhodné zařízení. „Naším e-shopem chceme zákazníkům výběr co nejvíce ulehčit. Internetový obchod Hellstein je určen jak pro zkušené zákazníky, tak i pro neznalé zájemce, kterým umíme poradit,“ říká Rostislav Hellstein

Kompletní nabídka na jednom místě

V našem elektronickém obchodě najdete zařízení s bezúdržbovou technologií třístupňového čištění STMH pro domácnosti a STM pro výrobní podniky. U každého produktu je připraven detailní popis a technická dokumentace ke stažení. Nemůže chybět ani příslušenství k oběma typům nabízených čistíren a doplňkové služby od dopravy, montáže, technické revize, hydrogeologického posudku, rozboru přečištěných vod, servisní prohlídky až po zajištění stavebního povolení.

Zákazníci mohou u nás zakoupit navíc příslušenství ke své vlastní čističce i k zařízení od Hellstein. Doplňky jsme roztřídili do čtyř kategorií podle funkce na nádrže pro uskladnění kalu, nádrže pro přečištěnou vodu, vzduchová dmychadla a univerzální příslušenství. V poslední jmenované máme k prodeji rozvaděče kalování, provzdušňovací hadice, nástavce a propojovací materiály.

obchod.hellstein.cz

Čističku STMH dodáváme na klíč

Ne všichni zákazníci mají dostatek zkušeností, přesto musí u svého domku vyřešit problém s čištěním odpadních vod. Právě pro vás jsme připravili komplexní dodávku čističky na klíč. Zájemcům pomůžeme vybrat systém ušitý pro individuální potřeby, poradíme při jednání s úřady nebo rovnou připravíme povolení a projektovou dokumentaci pro schválení vodohospodářským úřadem.

V ceně od 150 tisíců korun nabízíme kromě samotné čističky odpadních vod STMH dopravu, výkopové práce a montáž, včetně zaškolení nových majitelů a spuštění přímo na místě. Samozřejmostí je i kompletní servis a technická revize jednou za dva roky. Protože Hellstein svým zákazníkům šetří nejen finanční prostředky, ale i čas, není problém dodat a nainstalovat čistírnu během jediného dne. Ozvěte se nám a naši zkušení konzultanti se o všechno postarají.